top of page

CONTACT

Mijn naam is Anne Jan Telgen. Ik ben getrouwd met Jet en vader van 4 opgroeiende kinderen. Als projectmanager ben ik werkzaam in de logistiek bij Instabox. Daarnaast ben ik scout, fanatieke crossfitter, vrijwilliger,  buitenmens, positieveling, Maranathakerk (hervormd-PKN), gek op historie en bovenal trotse Lunteraan!


Wonen voor jong en oud

Wij hebben in onze dorpen en wijken een schreeuwend tekort aan woningen. Juist ook voor onze eigen inwoners. Van goedkoop tot duurder, van starter tot senior zodat iedereen een passend huis kan vinden. Dubbel ruimtegebruik, duurzaamheid en het karakter van de wijk of dorp behouden zijn daarbij de uitgangspunten voor CDA-Ede!


Sport

Bewegen is goed voor je lijf en gezondheid. Iedereen zou in de buurt van zijn huis moeten kunnen bewegen of sporten. Ik wil mij de komende jaren inzetten voor meer beweegplekken of hardlooproutes dicht bij huis. Sporten bij een club of vereniging is niet alleen goed voor je lijf maar ook voor de sociale contacten. Dat moet bereikbaar zijn voor iedereen.


Wethouder

Elze

Afdelingsvoorzitter

Bert

Lid Provinciale Staten Gelderland

Copyright CDA - Alle rechten voorbehouden.

bottom of page